Wetterskip Fryslân organiseert lezing over waterbeheer en Ubuntu

Foto: parelprojecten.nl

Wetterskip Fryslan organiseert donderdagavond 25 april de tweejaarlijkse Caspar de Robles lezing. Dijkgraaf Luzette Kroon geeft tijdens deze lezing inzicht in de grote opgaven in het waterbeheer die vragen om maatschappelijke keuzes. Gastspreker Annette Nobuntu Mul zal hierop reageren vanuit de (Zuid-Afrikaanse) levenswijsheid Ubuntu. Belangstellenden zijn van harte welkom.

LEEUWARDEN, 09-04-2024 – Aanmelden kan tot 20 april via www.wetterskipfryslan.nl/lezing. De vierde editie van de Caspar de Robles lezing vindt plaats op donderdagavond 25 april in Natuurmuseum Fryslân, Schoenmakersperk 2 in Leeuwarden. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Per aanmelding zijn twee kaarten beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op www.wetterskipfryslan.nl/lezing

Complexe vraagstukken

Dijkgraaf Luzette Kroon neemt de bezoekers mee in de grote opgaven die op het Wetterskip en Fryslân afkomen. Complexe vraagstukken die het waterbeheer overstijgen en vragen om maatschappelijke oplossingen en keuzes. Gastspreker Annette Nobuntu Mul zal hierop reageren en bezoekers inspireren over de universele levenswijsheid Ubuntu. Vanuit het besef dat we leven in een roerige tijd waarin mensen steeds vaker tegenover elkaar lijken te staan. Het programma wordt muzikaal omlijst door zangeres Janneke Warringa, bekend van haar theatertour Ubuntu.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen