Tijdelijke pop-up vaccinatielocatie voor herhaalprik corona in Sint Nicolaasga en Bakhuizen

pop-up-locatie
pop-up-locatie
Foto: defryskemarren.nl

GGD Fryslân opende op donderdag 24 november een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Sint Nicolaasga. De pop-up bevindt zich in Zalencentrum Sint Nyk, Baron van Hardenbroekstraat 3.
U bent welkom voor een herhaalprik tegen corona tussen 10.00 – 17.00 uur.

FRYSLAN, 25-11-2022 – Ook bent u van harte welkom als u nog vragen heeft over het coronavirus en het vaccin. De arts beantwoordt graag uw vragen. U kunt nog op 8 en 22 december, 5 en 19 januari en 2 februari tussen 10.00 – 17.00 uur in Sint Nicolaasga terecht voor een prik of advies.

Bakhuizen

GGD Fryslân opende op vrijdag 25 november een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Bakhuizen.
De pop-up bevindt zich in MFC De Gearte, St. Odulphusstraat 69. Een afspraak maken is niet nodig.
U kunt gewoon komen op het tijdstip dat u past. Houd er wel rekening mee dat u misschien moet wachten.

U kunt nog op 9 en 23 december, 6 en 20 januari en 3 februari tussen 9.00 – 17.00 uur in Bakhuizen terecht voor een prik of advies.

Iedereen van 12 jaar of ouder met een afgeronde basisserie tegen corona kan een herhaalprik met het vernieuwde coronavaccin krijgen. Dit kan vanaf 3 maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. De vaccinatie is gratis, u hoeft alleen een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen. Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin.

Kijkt u voor de openingstijden en andere pop-up locaties op www.ggdfryslan.nl/popup.

Niet voor prikken van de basisserie

Op onze pop-up locaties is het niet mogelijk om een eerste of tweede prik van de basisserie te krijgen. Hiervoor kunt u terecht op één van onze vaste vaccinatielocaties. Ga voor meer informatie naar onze website: www.ggdfryslan.nl/vaccineren.

Bron: defryskemarren.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen