Grote eer voor Mare Westera van Hapkido school De Oase/Si-Jak

Competitor of the Year Award Mare Westera
Competitor of the Year Award Mare Westera
Foto: eigen foto

13 april 2024 vond er in de Schildkap te Asperen voor de 4e keer de International Martial Arts Hall of Fame plaats. Wat de Oscaruitreiking voor de filmwereld is, is dit het prestigieus internationale gala voor de Martial arts! Burgemeester Servaas Stoop van gemeente West Betuwe verzorgde een openingswoord.

SINT NICOLAASGA, 15-04-2024 – Mare Westera trainend bij Hapkido school De Oase/Si-Jak uit Sint Nicolaasga had de grote eer van de totaal maar 85 genomineerde Martial Artist uit 20 landen van over de hele wereld in de bronzen klasse voor de award “Compettitor of the Year” genomineerd te mogen worden! Dit onder andere n.a.v. haar eerder behaalde Europese, Nederlandse en Duitse titels.

Op 14 April tijdens de 17e open Nederlandse Kampioenschappen te Asperen wist Mare ook weer haar Nederlandse titel te prolongeren! Andere deelnemers vanuit Si-jak/Oase waren ook erg succesvol.

Mare Westera 14 jaar, 1e plaats selfdefence , 2e plaats breektest, 2e plaats vertesprong

Jason Pries 21 jaar, 1e plaats selfdefence 3e plaats selfdefence

Joas Bouwhuijsen 6 jaar 1e plaats breektest 3e plaats vertesprong

Femke Bouwhuijsen 10 jaar, 3e plaats verte Sprong en breektest

Otto Kalsbeek 21 jaar 3e plaats selfdefence 3e plaats vertesprong

Er was ook nog een ander schitterende 1e prijs behaald voor de school met de meeste 1e, 2e, en 3e plaatsen Trainer/ Bestuurder Martin Zingel bij de Oase, zelf drievoudig Wereld Kampioen was erg trots op de topprestaties van al zijn pupillen!

Voor diegene die 2 gratis proeflessen zouden willen volgen in deze mooie Koreaanse zelfverdedigigsport Hapkido zijn van harte welkom op de donderdag van 18.15 t/m 19.15 uur vanaf 6 jaar in de gymzaal Kerklaan 76 te Sint Nicolaasga. Info Martin Zingel 06-54325285

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen