Janita Tabak kondigt vertrek als wethouder aan

Gemeentehuis De Fryske Marren
Gemeentehuis De Fryske Marren
Foto: defryskemarren.nieuws.nl

Janita Tabak heeft haar vertrek aangekondigd als wethouder van De Fryske Marren. Tabak gaat vanaf mei 2024 een nieuwe uitdaging aan als directeur-bestuurder van cultureel centrum De Meerpaal in Dronten.

DE FRYSKE MARREN, 08-03-2024 – Janita Tabak vertrekt met een dubbel gevoel bij De Fryske Marren. “Ik ben blij dat ik deze kans krijg maar het betekent ook dat ik afscheid moet nemen van deze mooie gemeente. Ik ben bijna twee jaar, met veel plezier, wethouder geweest in De Fryske Marren. Afscheid nemen doet pijn, maar ik ben dankbaar voor de plezierige samenwerking en de mooie momenten die we samen hebben meegemaakt.”

Burgemeester Veenstra betreurt het vertrek van Tabak. “Janita heeft in de voorbije twee jaar op een bevlogen en kundige manier haar taak als wethouder vervuld. Als college van burgemeester en wethouders vinden we het ontzettend jammer dat een goede collega vertrekt, maar we gunnen haar deze nieuwe uitdaging. Het hart van Janita ligt bij de culturele sector, dus we begrijpen dat ze deze stap maakt.”

Opvolger

De PvdA van gemeente De Fryske Marren gaat op zoek naar een geschikte opvolger.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen