Padelbanen op tenniscomplex in Lemmer

Foto: Pixabay.com

Tennisvereniging Ready Again Lemmer heeft de intentie vier zogeheten Padelbanen aan te leggen op het sportcomplex aan het Lemsterpad in Lemmer.

LEMMER, 17-06-2021 – Vier van de zes tennisbanen op het sportcomplex zijn medio 2012 al gerenoveerd. De twee andere banen zijn niet meer in gebruik en in verval geraakt.

Mede vanwege het aanzicht, is het de club er alles aan gelegen om de banen te renoveren. Het ontbreekt de vereniging echter aan de financiƫle middelen.

Bij de zoektocht naar een toekomstbestendige tennisvereniging en sportcomplex is het bestuur van de vereniging uitgekomen bij Padel. Padel is een combinatie van tennis en squash. Het is dit moment de snelst groeiende sport in Nederland.

Padel Dam B.V. uit Amsterdam heeft al diverse padelbanen in Nederland gerealiseerd en kan ook de aanleg en exploitatie van de voorziening bij Ready Again op zich nemen.

Op de twee tennisbanen kunnen vier padelbanen aangelegd worden. Burgemeester en wethouders staan welwillend tegenover het plan. In een tweede fase willen de tennisvereniging en Padel BV een overkapping over de banen aanleggen. Hiervoor is een bestemmingsplanwijziging nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen