ADVERTORIAL | Rijskamp Outdoor & Offroad open in Joure

Winkel met machines
Winkel met machines
Foto: Rijskamp

Vanaf heden zijn wij in Joure open met onze winkel met werkplaats voor onder andere tuin & park machines en quads. Tijdens de vorige editie van de Jouster agrarische schouw heeft het publiek al kennis kunnen maken met ons nieuwe bedrijf. Wij zijn trotse dealer van de merken Stihl, Honda en Segway. Deze merken bieden een breed assortiment van robotmaaier tot kettingzaag en waterpomp tot quad.

Als aanvulling op de tuin & park machines zijn wij ook dealer van Captain minitracktoren met diverse aanbouwdelen van Ortolan zoals een grondfrees, rotorkopeg of zaaimachine. Voor (mini)tracktoren, wielladers en verreikers leveren wij o.a. klepelmaaiers, weidebloters en houtklovers van Suire en veegmachines van Pronar.

Een aantal producten van deze merken zijn bij ons in de losse verhuur en/of in combinatie met een Captain tractor vanuit de naam RTH Rental BV. Voor de dealerschappen van deze merken was in Joure en omgeving ruimte en vraag om een bedrijf te openen. Wij bedienen zowel de particulier als de professional.

Ook voor onderhoud en reparatie van andere merken kunt u bij ons terecht.

Op zaterdag 13 april doen wij als dealer mee aan de landelijke Stihl demo dag. Wij zijn deze dag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u onze nieuwe winkel komen bezichtigen.

De Poel 1 Joure, www.outdooroffroad.nl
Gerrit Rijskamp en Maria van Uffelen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen