Sinterklaas verkoopactie 2022

Foto: https://clubkas-acties.nl

Clubkas-acties is ontstaan vanuit de behoefte om verenigingen te helpen met het ophalen van extra geld. Dit bedrag loopt vaak op tot duizenden euro’s en hiermee kan bijvoorbeeld het jaarlijkse kamp worden bekostigd, het plein worden vernieuwd, nieuwe speelmaterialen worden gekocht, etc.

LANDELIJK, 16-09-2022 – Clubkas-acties organiseert verschillende verkoopacties per jaar. Tijdens een verkoopactie verkopen leden van de vereniging koek gerelateerde  producten aan: buren, vrienden, familie, etc. 100% van de winst gaat direct naar de vereniging.

Binnenkort start de Sinterklaas verkoopactie. Dit is de grootste actie van het jaar, waarbij de meeste verenigingen duizenden euro’s ophalen in slechts drie tot vier weken tijd.

De tijd van fysiek langs de deuren met een hoop papierwerk, een zware collectebus of een gevulde portemonnee is voorbij. De Clubkas-acties verkoop-applicatie maakt het mogelijk om verkopers – jong en oud – veilig voor de vereniging ‘op pad’ te sturen. Of de actie nu wordt uitgezet via Whatsapp, social media of oldskool langs de deuren; het team van verkopers geniet gegarandeerd van een plezierige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke verkoop- en actiewijze.

Meer info: clubkas-acties.nl of neem contact op via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen