GaasterComp: Van computer reparatie tot camera beveiliging

Foto: CC0 - Pixabay

GaasterComp, gevestigd in Balk in de gemeente De Fryske Marren, is al meer dan 20 jaar het adres voor verkoop en reparatie van computers, laptops en tablets. Daarnaast leveren en installeren we oplossingen voor camera beveiliging aan particulieren en bedrijven.

Camera beveiliging buiten en binnen

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor camera beveiliging buiten. GaasterComp is uw adres voor camera beveiliging inclusief installatie en geeft u deskundig advies over camerabeveiliging voor uw woning, bedrijf of winkel. U kunt kiezen uit diverse systemen, zoals camera beveiliging draadloos en via wifi. Heeft u vragen over de beste camera beveiliging voor thuis of wat camerabeveiliging kost? Onze specialisten geven u advies op maat.

Verkoop computers, laptops, tablets en mobiele telefoons

GaasterComp is in de beginjaren van 2000 groot geworden door de verkoop van computers en laptops, en daar is later de verkoop van tablets en mobiele telefoons bij gekomen. Bij GaasterComp kunt u uw nieuwe computer zelf samenstellen of kiezen uit diverse voorraad modellen. We leveren verschillende merken, waaronder Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung en Terra. Koopt u een nieuwe computer, laptop, tablet of mobiele telefoon en heeft u hulp nodig bij het omzetten van de gegevens van uw oude naar uw nieuwe apparaat? Ook daar helpt GaasterComp u bij.

Onderhoud computer, laptop of tablet

Naast de verkoop van nieuwe computers, laptops, tablets en mobiele telefoons voeren we ook het onderhoud uit aan uw computer, laptop of tablet. Daarbij kijken we naar de bescherming tegen spyware en virussen. Is uw computer traag? Dan helpt een onderhoudsbeurt aan uw computer om weer snel te kunnen werken.

Reparatie van uw tablet, computer of laptop

De specialisten van GaasterComp voeren alle voorkomende reparaties uit aan uw tablet, mobiele telefoon, computer of laptop. Denk bijvoorbeeld aan scherm reparatie van uw laptop of iPad, het vervangen van de batterij van uw Samsung tablet of het vervangen van het scherm van uw Macbook Pro. De computer reparateurs van GaasterComp voeren al deze computer reparaties zelf uit in de eigen werkplaats en herstellen uw apparaat, zodat u het weer een hele tijd met plezier kunt gebruiken.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: GaasterComp 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen