Provincie benieuwd naar uw mening over cultuuraanbod in Fryslân

Reuzen Meisje
Reuzen Meisje
Foto: Provincie Fryslân

Cultuurparticipatie is het meedoen aan cultuur in de vrije tijd. In Fryslân is een ruim aanbod aan musea, theatervoorstellingen en festivals. Misschien bent u zelf actief bezoeker, maakt u muziek of bent u lid van een toneelvereniging? We zijn benieuwd naar uw ervaring met het cultuuraanbod in Fryslân!

FRYSLAN, 03-11-2022 – Omdat de provincie het belangrijk vindt dat inwoners van Fryslân de kans krijgen om deel te nemen aan cultuur, houdt provincie Fryslân eens in de vier jaar een onderzoek naar cultuurparticipatie onder inwoners van onze provincie. In 2018 was het laatste onderzoek. 

Uitkomsten
De uitkomsten van het onderzoek worden door overheden en instellingen gebruikt om beter te kunnen inspelen op de culturele behoeften van de inwoners van Fryslân. De resultaten van dit onderzoek worden in het eerste kwartaal van 2023 gepubliceerd.

Doe mee
We nodigen u van harte uit om mee te doen aan het onderzoek naar deelname aan cultuur in Fryslân. U kunt de vragenlijst nog tot 8 november online invullen via www.fryslan.frl/cultuurmonitor. Het invullen kost ongeveer 15 minuten. In de enquête wordt gevraagd hoe vaak u meedoet aan culturele activiteiten zoals voorstellingen, festivals, lezingen of tentoonstellingen. Ook wordt gevraagd of u zelf actief bezig bent met muziek, toneel, of verhalen schrijven, enzovoort. We willen ook weten waarom mensen niet of weinig doen aan cultuur in de vrije tijd.

Vraag ook uw kennissen- en vriendenkring om de enquête in te vullen. Een hoge respons geeft een beter beeld van wat inwoners vinden van het cultuuraanbod in onze provincie.

Alvast dank voor uw medewerking aan dit onderzoek!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen