Glemmer Beach festival gaat niet door

Foto: Glemmer Beach festival

Het Glemmer Beach festival, dat van 19 tot en met 21 augustus zou plaatsvinden, gaat niet door. Het festival dat wordt georganiseerd op het strand van Lemmer wordt verplaatst naar 25, 26 en 27 augustus 2022.

LEMMER, 16-06-2021 – De reden voor het annuleren van het festival is de aanhoudende onzekerheid omtrent de maatregelen in augustus. Er zijn veel risico’s en onderwerpen waar rekening mee gehouden moet worden. Met het naderende festivalseizoen is het onduidelijk hoe de situatie zich de komende tijd ontwikkelt, dit heeft de organisatie doen besluiten het festival te verplaatsen naar volgend jaar.

‘Na lang wikken wegen hebben wij de knoop moeten doorhakken. We willen alle fans een festival bieden zoals ze van ons gewend zijn en de verwachtingen waar maken, maar helaas is dat dit jaar niet mogelijk. Wij maken deze beslissing met pijn in ons hart’, aldus de organisatie.

In 2020 maakte de organisatie, gezien de coronacrisis, noodgedwongen de beslissing het festival te verplaatsen naar 2021. Het strandfestival staat bekend om zijn ongedwongen sfeer en waar mensen met de voeten in het zand kunnen genieten van fantastische artiesten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen